Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Ameebat

Eilisissä treneissä oli jonkun aikaa mukana myös Borgåbladet lehden toimittaja, joka teki lehtijuttua seurastamme. Borgåbladet siis on ruotsinkielinen lehti, joka ilmestyy Porvoossa ja varmaankin myös lähialueilla :D Meillä ei kauheasti ole ruotsinkielisiä harrastajia, mutta jospa lehtijuttu saisi heidätkin suurempilukuisina harrastuksen pariin..
 Aluksi tunnelma oli hieman jännittynyt, mutta toimittajan poistuttua tuli taas tuttu rempseä rutiini treenaamiseen :D Lämpättiin eläinviestillä, jonka jälkeen venyteltiin hetki ja tehtiin hyppyjä. Nostoina oli meidän uusi viime treeneissä aloitettu nosto. En tiedä saiko kuvaaja yhtään kuvaa nostoista :D En myöskään tiedä minkä päivän lehteen juttu menee, mutta enköhän jostain saa sen käsiini. Lehdessä tulee ainakin olemaan Janinan ja Netan haastattelu. Toivon jutussa mainittavan myös meidän mikrot, koska tarvitaan paljon lisää mikroja!
 Nostojen jälkeen lekittiin vihdoin ja viimein ameebaleikkiä. Se oli aivan mahtava leikki..pakko leikkiä toistekin! Loppuun kerettiin vielä akroilemaan ja Kaisa ja Saara (entisiä TLS:n jäseniä, nykyisiä junnuja) toimivat lisäapuna. Ida oppikin siltakaadon lopulta yksin tyttöjen avustaessa! Kaisa ja Saara saattavat välillä piipahdella treeneissä avustamassa..minkä omilta treeneiltänsä kerkeävät :) Alexandra oppi viime kerralla siltakaadon ja pääsi eilen kokeilemaan flikkiä. Meillä on nyt jatkuvasti enemmän ja enemmän flikin treenaajia, mikä on todella hyvä juttu!
 Vielä treenien loppuun Pinja jakoi kaikille tuliaisia..suklaapatukoita! Juteltiin samalla pikaisesti treeneistä ja hauskaa vaikutti olleen :D

Tänään taas treenataan ja vuorossa onkin viimeiset kunnon treenit ennen kesälomaa :/ Sunnuntaina mennään sitten vielä joukkueen kanssa Tervajärvelle uimaan. Tervajärvi on muuten maailman paras uimapaikka!! :D

Eilen sai Raffekin vielä uuden kodin ja nyt Raffe jääkin koko kesälomaksi Tiialle. Tiiasta olenkin jo joskus sanonut, että hän on kuin kakkosvalmentaja. Auttaa ja antaa neuvoja mielellään muille. Treenaa aktiivisesti eikä luovuta koskaan.

Eläinviestissä kannustetaan omia tunteella :D

Ameebaleikki :D

Pinja heinäsirkkana


Tiia ja Raffe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti