Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Raffepäivä :)

Tänään oli aika kivat treenit. Hieman oli nousijapulaa, mutta ihan ymmärrettävää kun on kesä ja kaikenlaisia reissuja on paljon.

Lämpättiin pitkästä aikaa "Mammat riivaa" lämppätanssilla ja se olikin vielä kivempaa kuin muistin :D Tuli ihan muistoja mieleen.. Lämpän jälkeen oli vuorossa perusvenyttely ja lisäksi vielä ryhmissä toukkari- ja stretsivenytykset. Venyttelyn jälkeen tehtiin avorivistössä jalanheittoja, stretsejä, vaakoja ja tiukkuusharjoitus musiikin tahtiin (eri liikkeitä käsillä..ylä V, ala V, T yms..). Hurdlereita tehtiin pareittain ja pari korjasi mahdollisia virheitä. Sitten hypyt näytettiin vielä pareittain minulle (eli valkulle). Tämän kaiken jälkeen tehtiin vielä yhtäaikaa hurdlerit avorivistössä ja hyvältä näytti!     

 Nostoina oli tänään libbejä, skorppareita, pyöriviä skorppareita ja vääntöjä. Saatiin siis kasaan vain kolme ryhmää, koska ei ollut enempää nousijoita :D Mutta nostot meni todella upeasti!! Nostojen jälkeen lämpättiin akroa varten ja tehtiin pyöriviä käsilläseisontoja tuella, kuperkeikkoja yms. Loppuun vielä sai avustusta siihen omaan tämän hetkiseen "akrotavoitteeseen". Ilouutisia...Nette on oppinut arabiflikin ja flikkiflikin! Nette ei tänään ollut treeneissä, mutta pääsee sitten jatkossa treenailemaan voltteja :)) Sonjallakin näyttäisi ihan kohta menevän flikki yksin, joten joka kerta ollaan lähempänä meidän flikkitavoitetta ;)

 Ihan lopuksi juteltiin lyhyesti treeneistä ringissä  ja venyteltiin spagut Raffen päiväkirjaa samalla lukien. Raffe meni sitten tänään Jasminille, joka on hienosti jaksanut käydä treeneissä kesälomasta huolimatta ja edistynyt huomattavasti flikissä! Hienoa tsemppausta koko keväänä ja tuloksia näkyy syntyvän jatkuvasti ;)

Huomenna on taas treenit ja saas nähdä mitä kaikkea huomenna saadaan aikaiseksi..tanssia haluaisin hieman muuttaa, mutta katsotaan kerkeänkö vielä huomiseksi tehdä tarvittavat korjaukset, jotta päästään opettamaan tanssikin Roosalle :)

Ja sitten vielä sennujen järkkäämästä minipäivästä.. Ilmoitukset osallistumisista minulle viim. ylihuomenna. Lisää infoa nettisivuilla. Kannattaa laittaa tekstiviestillä!

Laitan blogiin huomenna lupaamani arvonnan!



Jasmin ja Raffe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti