Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Treenit ja paaaljon kuvia :)

Tänään ei ehkä sittenkään ollut vielä kauheasti rennommat treenit vaikka ohjelma onkin nyt kasassa :D Mukaan mahtui kyllä leikkejä kuten reppuselkähippa ja perkulointi, mutta hiottiin paljon ohjelman loppua ja teimme ensimmäistä kertaa vikoja nostoja ja pyrtsiä putkeen..tämä menikin ihan kivasti..yllättävän kivasti jopa :D Lisäksi markkeerasimme pätkiä ja lopuksi kokonaista ohjelmaa musiikkiin (joka kaipaa hieman muutoksia). Näillä näkymin ohjelma on 1,3 sekuntia liian pitkä..huoh.. :D Pitää keksiä ratkaisuja ennen lauantain päiväleiriä...ohjelmaan ei mitään suuria muutoksia enään tule...loppupyrtsiä voidaan hieman "nopeuttaa", jotta kaikki saadaan mahtumaan :)

Lauantaina siis päiväleiri Kokonhallilla klo 14-18. Ottakaa pientä evästä mukaan...ei limua, karkkia, sipsejä yms. :DD Tarkoituksena on hioa ohjelmaa ja tehdä sitä pätkissä sekä kokonaisuuksia. Tottakai pidetään pikkubreikkejä välissä, että jaksaa loppuun asti :)

Tänään oli myös Raffepäivä ja henkiset Raffet nyt kaikille, koska tsemppaus oli kova :D Oikea Raffe lähti Iisan matkaan, koska Iisan upea jouskari sai oikein hyvälle tuulelle :))


Annan jouskari




Idan jouskari




Idan stretsi

Netan jouskari




Iisan skorppari

Helmin skorppari pyörii

Iisan vääntö

Helmi

Anna

Annan skorppari


Anna

Iida

Iisa ja Ida

Tilda :D

Inka, Tiia ja Ida






Nette

Anni

Iisa ja Raffe



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti