Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

2. sija!!! Huikeeta!!!

Eilen oli aivan huikea päivä! Bussi kisoihin lähti Kokonhallilta klo. 9.00. Rekisteröintiin saavuttiin 10 min. etuajassa eli juuri sopivasti. Kaikki sujui todella helposti koko päivän. Kisat oli todella hyvin järjestetty. Laitoimme pukkarissa meikkejä ja siinä välissä kävimme myös syömässä kisalounaan, joka oli kanapastaa ja omasta mielestä ainakin hyvää :) Kenraali sujui todella upeasti..kaikki meni eikä turhaan jääty treenaamaan vaikka olisi ollut se pari minuuttia vielä. Kilpailujen juontaja oli muuten todella hyvä tehtävässään..todella iloinen ja tsemppaava :) Itse kisasuoritus meni  aivan nappiin ja loppuaika olikin sitten vain odotettava jännityksessä palkintojen jakoa :D Jännitti muuten enemmän kuin koskaan! Toinen sija tuli tavallaan yllätyksenä vaikka palkintosijoille tähdättiinkin :D Koko joukkue oli varmaan pienessä shokissa kuultuaan sijan :D Itkettiin onnesta varmaan liian kauan, koska meitä tultiin pyytämään palaamaan paikoillemme :D Ei sille vaan voinut mitään...oli niin  huikea fiilis, kun ensin oli jännittänyt ihan hirveästi ja viimeiseen asti puristanut kisasääntöjä kädessä ihan vaan varmuuden vuoksi :D Voin sanoa, että melkein pyörryin monta kertaa...olen kai hieman ylistressaaja :D Hieman tärisen edelleen tässä kirjoittaessa.. Tämä toinen sija oli meidän ensimmäinen palkintosija ja koko joukkue on tehnyt ihan kauheasti töitä sen eteen ja kaikki ovat todella ansainneet palkinnon! Osalle tytöistä kisat oli taas ensimmäiset ja jäi varmasti hyvä fiilis :D Myös meidän sennuilla meni todella hienosti..pienen vastoinkäymisen jälkeen joukkue sai vaan lisää tarmoa vetää ohjelma loppuun asti ja asenteella. Onnittelut kaikille kisanneille hienoista suorituksista ja etenkin palkintosijoille yltäneille.
 Kotimatka menikin bussissa iloisesti ja ehkä jo hieman väsyneestikin :D Spiritstick jaettiin bussissa ja se meni Iidalle, jolla oli koko ohjelman ajan suupielet korvissa :D Osa joukkueesta kokoontui vielä mäkkiin herkuttelemaan ennen kotiin paluuta. Siellä olikin sitten paljon ripsiväriä poskilla :D

Alla kuvia kenraalista ja jännityksestä ennen varsinaista kisasuoritusta...jos nyt unohdin jotakin niin päivittelen sitten tänne myöhemmin..nyt on liikaa ajatuksia päässä ja vaikea keskittyä :D Ja kuvia tulee myös lisää vielä..















Janina ja Jasmin


Karla

Julia M

Tiia, Iida, Inka ja Janina

Roosa ja Ia

Tilda ja Ida...valmistautumista avajaisiin

Janina ilmeellä :D

Avustajat Kaisa ja Saara

Avustajat Miira ja Kaisa...siskojani :D

Avajaiset

Miira ja Ia

Ida ja Tiia

Inkan kisakampaus

Alexandra ja Julia H (Julia on vaikea saada kuviin :D)

Janina, Helmi ja Inka

Ida ja Iisa

Alexandra ja Pinja

Iina ja Julia H

Iina

Ia

Iida ja Tiia

Roosa ja Ia

Miira ja Helmi (taas siskojani :D)

Ennen kisasuoritusta


Pinja jännittää


Julia H ja Alexandra

Anila ja Jasmin

Tiia ja Amelia

2 kommenttia:

  1. Onnee hopeesta ! Ootte hyvii ja tsemppaava joukkue :) onks teijän kisa suoritusta vielä videolla?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)) Laitan sen youtubeen vähän myöhemmin :) Laitan sitten tänne myös :)

      Poista