Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 29. lokakuuta 2013

ARVONTA!!

ARVONTA!

Taas arvotaan! Olemme saaneet pyöreät 50 lukijaa ja haluamme kiittää siitä. Säännöt on samat kuin viimeksi eli kirjoita kommenttiin sähköpostiosoitteesi niin otan sähköpostilla yhteyttä voittajaan (jos olet omassa joukkueessa tai muuten vaan tuttu niin riittää kun laitat oman nimesi :D). Arvontaan voi osallistua vain kerran ja en julkaise sähköpostiosoitteita. Ei tarvitse olla seuramme eikä joukkueemme jäsen eikä tarvitse edes olla blogin jäsenlistassa. Eli kaikki saavat osallistua...tottakai myös omat jäsenet :D Aikaa osallistua arvontaan on perjantaihin 1.11 klo. 15.00 asti!! Postitan avaimenperät voittajalle tai tuon Helsinkiin tai Porvooseen. Postitusta ei tarvitse maksaa itse :)

ARVONNAN VOITTO 2kpl avaimenperiä lähtee arvonnan voittajalle!



Sitten hieman treeneistä.. Eilisissä treeneissä Iida oppi yksin flikin...vielä ei ole varmaa tekeekö Iida sen kisoissa, mutta Karlan ja Netan flikit on jo lisätty ohjelmaan. Lisäksi ohjelmassa tullaan näkemään enemmän voltteja ;) Keskiviikkona teemme paljon ohjelmaa ja ainakin nostot treenataan loppuun asti ja katsotaan ehditäänkö muutakin :))

Sunnuntaina olisi tulossa taas all star teematreenit pyynnöstä :)) Eli nyt vaan kaivamaan kiharrusrautoja ja urheilutoppeja kaappien kätköistä ;)

Lisäksi pidämme ylimääräiset 3 tunnin treenit Kokonhallilla la 9.11 klo. 15-18! Läsnäolo pakollinen!

Ja kiitos vielä kaikille kivasta palautteesta askin puolella :))) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti