Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Rockstars!!

Eli tänään oli FSC:n joulunäytös Kokonhallilla. Yleisöä oli paljon..enemmän kuin istumapaikkoja :D Upeaa! Ensimmäistä kertaa meillä oli myös matto sekä kunnolliset äänentoistolaitteet!
 Tehtiin TLS:n kanssa tänään ensimmäistä kertaa koko ohjelmaa koko joukkueella ja matolla :D Olihan se aluksi melkoista säätöä, mutta lopulta tytöt selviytyivät itse esiintymistilanteesta todella hyvin. Vaikkei  ihan puhdasta ohjelmaa tullutkaan niin ainakin jotakin erilaista ja vauhdikasta :D Olen todella ylpeä tytöistä ja tämä vuosi on ollut aivan mieletön! Syyskausi on ollut elämäni kiireisin, mutta samalla myös antoisin. Kiitos tytöt, vanhemmat ja koko FSC!
 Tästä on todella hyvä jatkaa nyt. Treenataan vielä uuteenvuoteen asti samalla porukalla ja -99 syntyneet siirtyvät heti tammikuun alussa junnuihin. Tulee valtava ikävä tyttöjä, mutta otetaan tästä loppuajasta kaikki ilo irti. Kun ei nyt varsinaista lomaa pidetä niin nyt voi kuitenkin ottaa vähän rennommin. Eli jos poissaoloja tulee niin se ei haittaa. Joulupyhien aikaan on varmaan paljon menoa monilla ja matkoja, joten pidetään lepposia treenejä, joissa on ainoastaan kivaa..ei yhtään stressiä :) Karsinnat joukkueeseen pidetään su 13.1 klo. 16-18 Kokonhallilla. Karsinnoista vielä lisää lähempänä.

Syksyn treenaaja -palkinnon sai Emma. Olen voinut luottaa siihen, että Emma on aina treeneissä ja treenaa täysiä joka kerta. Emma kehittyy valtavaa tahtia joka osa-alueella ja tsemppaa myös muita. Samalla panostuksella Emma tulee pääsemään vielä pitkälle.

Spiritstick meni Tildalle. Tildan esiintymistä on ilo katsella. Energinen ja ilmeikäs tyttö myös suoriutuu hienosti kaikista nostoista joka kerta. Flikkiflikki meni tänään todella hyvin ja nyt voidaankin aloittaa urakalla arabiflikin treenailu.

Vielä kunniamaininta kaikille TLS tytöille! Olette kaikki aivan mielettömiä! Ja kiitos vielä lahjoista ja junnuille kiitokset vielä ihanasta kortista..lämmitti mieltä :) Ja sennuille kiitos spottaamisesta :))


Kuviin en oikein kerennyt keskittyä, mutta niitä tulee varmaan vielä lisää.. :)
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti