Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

joukkueilta lähestyy..

Meillä on nyt ollut vähän treeneistä taukoa, koska yksi saleista on ollut suljettuna ja tänä viikonloppuna oli cheerleadingin SM-kisat. Mutta viime treeneistä ihan pikkuisen...eli pidettiin treenit viimeksi tiistaina ja treenailtiin joulunäytöstä varten. Aika moni oli kipeänä tai jossakin reissussa joten ohjelman teko oli lähinnä markkeerausta. Joulunäytös ohjelma on vielä täysin kesken, mutta ylihuomisissa treeneissä kyllä rutistetaan se kasaan :D Onneksi nostot, pyrtsit sun muut on tytöille tuttuja jo kisaohjelmasta niin hyvin se menee!

Tiistaina jaettiin myös Pikku G ja tällä kertaa Pikku G sai toistamiseen kodin Tildan luota. Tildalla on hyvä asenne ja tyttö tuo hymyn huulille. Tildan esiintymistä on ilo katsella. Jännittävätkin stuntit näyttävät tytölle helpoilta ja Tilda huokuu itsevarmuutta. Kaikki uudet ideat Tilda ottaa aina avomielin vastaan mitään mukisematta. Sellaisella asenteella pääsee vielä pitkälle!

Olen myös luvannut järjestää vielä yhdet juhlat tyttöjen kisasuorituksen kunniaksi. Pidämme siis joukkueillan ensi perjantaina AE koulun pienluokkien tiloissa. Ohjelmassa on mm. arvonta (kaikilla on yksi arpa ja jokainen arpa voittaa), leipomista, askartelua ja hauskaa yhdessä puuhastelua. Odotan jo innolla joukkueiltaa..itselläni on aina ollut todella hauskaa tyttöjen kanssa :D Olen koko viikon askarrellut arpajaisvoittoja ja alla kuva joistakin ;)

osa arpajaisvoitoista

Tilda ja Pikku G

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti