Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 18. joulukuuta 2012

Huipputreenit huipputyttöjen kanssa!

Kuten otsikostakin näkee, oli tänään mahtava päivä. Treeneissä oli kivaa kuten lupasin ja huomenna jatketaan samalla linjalla. Aika monella oli tänään koulun joulujuhla, mutta saatiin kolme nostoryhmää kasaan ja treenailtiin ensin vähän omia mahdollisia ensi vuoden juttuja ja sen jälkeen vähän junnujuttuja, koska meiltä siirtyy 11 tyttöä junnuihin heti tammikuun alussa. Kaikki sujui tänään loistavasti vaikka bussini olikin myöhässä ja myöhästyin itse treeneistä :D Onneksi junnujen valkku Jossu oli paikalla ja veti tytöille lämpän. Jossu oli tuomassa palkinnoksi junnuille shortseja lainanneille mineille tsemppihelmet. Lisäksi Jossu jätti meille rasiallisen pipareita, joita oli jäänyt joulunäytöksen buffetista. Kiitos Jossu! Piparit oli tosi hyviä! Syötiin piparit treenien lopuksi :)
 Tehtiin tänään sellaisia  hyppyjä joita emme ole kauheasti ehtineet treenaamaan. Lisäksi tehtiin erilaisia hyppysarjoja. Stuntteja tehtiin mm. "puolkierre" stretsejä ja libbejä suorille käsituella ja heittoja aveista (puoliväli tasolta). Heitot oli varmaan tyttöjen lemppareita. Ei me näitä muuten treenattaisi, mutta valmistellaan vähän junnuihin siirtyviä :)
 Lopuksi tosiaan syötiin rasiallinen pipareita ringissä istuen ja rupateltiin niitä näitä. Oltiin myös sanaselitys leikkiä ja laulettiin meidän laulu. Ihmeen paljon meistä lähti ääntä vaikka moni olikin poissa. Huomennakin on osalla joulujuhla, mutta pidetään silti hauskaa. Nyt on kivaa treenata kun ei tarvitse kiirehtiä mitään varten.

MUISTAKAA TYTÖT! Huomenna Bogylla treenit klo. 18-20...EI Näsissä :D

Tilda sai Spiritstickin jo joulunäytöksessä :)


ennen..


jälkeen..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti