Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

lauantai 15. joulukuuta 2012

Huomenna rokataan!

Tänään oli viimeiset kokonaiset treenit ennen joulunäytöstä emmekä vieläkään ole tehneet koko ohjelmaa niin, että kaikki ryhmät olisivat olleet paikalla :D Hyvin se kuitenkin menee..tiedän sen :) Kyse on muutenkin vain joulunäytöksestä. Tärkeimmät eli kisat on jo käyty ja saavutettu todella hienot sijoitukset, joten kieltäydyn stressaamasta :D
 Tänään lämpättiin tyttöjen iloksi One Directionin tahtiin. Venyteltiin ihan pikaisesti sekä tehtiin vain tärkeimmät hypyt. Treenaattiin ohjelman loppua kovasti ja kertailtiin muitakin kohtia. Ohjelma tehtiin useamman kerran musiikkiin, mutta vain pari ryhmää oli kokonaan paikalla. Nyt meitä koettelee jonkinlainen flunssa-aalto. Toivottavasti kaikilla olisi jo huomenna parempi olo :) Pikaista paranemista kaikille toipilaille! Huomenna rokataan!! <3 Treenien loppuun oltiin vielä ikuisuuspalloa kahdella jumppapallolla.
 Onneksi meille on varattu huomiseksi tunti aikaa treenata matolla ja sen jälkeen on vielä 1,5 tuntia aikaa treenailla sivussa ja laittautua valmiiksi :)

Eli siis tervetuloa kaikille huomenna Kokonhallille FunShinen joulunäytökseen klo. 17.30!! Tytöt muistakaa tulla paikalle jo klo. 15.00 rokkimeiningillä ;)

Seuraamme on muuten suunnitteilla uusi joukkue....MIKROT! Miten ihanaa :)


Janinan suojakilpi :D

2 kommenttia:

  1. Onks Noi Mikrot Jotku uudet minit,junnut vai sennut ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mikrot on ihan mikrot :D Eli mikrojoukkue on minejäkin nuoremmille. Joukkueen nimeä en vielä tiedä tai koska se kasataan, mutta suunnitteilla on :)

      Poista