Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ahkeruus palkitaan

Noniin. Taas on treenit takana ja hyvä fiilis. Lämppänä oli tänään Ambulanssihippaa ja taas koordinaatiota ja vartalonhallintaa kehittäviä juttuja :D Tehtiin hieman hyppyjä ja keskityttiin edelleen stuntteihin. Stuntit meni todella hienosti (kuten aina :D) ja lauantaina toivottavasti saamme tehtyä vielä viimeisenkin silauksen niihin. Muutama tyttö on nyt ollut kipeänä, mutta toivotaan ettei joka syksyinen flunssa-aalto saapuisi tänä vuonna. Treenien loppuun akroiltiin taas hieman ja Tilda teki paksulla patjalla flikkiä haamulla (eli siis pidin kättäni vain henkisenä tukena selän alla) ja Netta teki flikkiflikin. Treenien lopuksi joukkue siivosi yhdessä kaikki patjat pois ja keräännyimme venyttelemään salin keskelle. Spagaattivenytykset sujuivat kätevästi Pikku G:n päiväkirjaa lukiessa. Misu oli laittanut Pikku G:lle glitteriä ja Pikku G sai myös uuden kodin tänään Seidin luota. Seidi treenaa ahkerasti akrobatiaa ja Seidillä on todella hyvä asenne. Seidi on myös luotettava takari ja kaikkien kaveri. Unohdin ottaa Seidistä ja Pikku G:stä kuvan, mutta pakko muistaa myöhemmin lisätä se tänne :) Pikku G on muuten ehtinyt tehdä kaikenlaista. Se on mm. tavannut paljon eläimiä ja muita pehmoleluja, hengaillut Lintsillä ja trampalla ja opetellut laulamaan ja soittamaan :D
En jaksa jatkuvasti räpsiä kuvia treeneissä niin laitan tänne täytteeksi myös vanhoja suosikkikuviani. Tämä on viime vapputreeneistä. Ei vissiin ollut se "paras kisailme" kuva.
 Seuraavan kerran treenaamme siis lauantaina ja ohjelmassa silloin stuntteja ja akroa. Lupasin myös Misulle, että voimme tehdä joukkuevatsoja. Ne ei ehkä ole kaikkien mieleen, mutta omasta mielestäni todella hauskoja :D Oikeastaan osa TLS:stä treenaa myös perjantaina, koska treenaamme JumpIn! tapahtumaa varten. Ohjelmaa ei vieläkään ole kertaakaan tehty kokonaisuudessaan, mutta uskon kyllä tyttöjen pärjäävän sunnuntaina hienosti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti