Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ei kisastressiä havaittavissa

Eilen treenailtiin taas ulkona puolisen tuntia. Ilma oli hieman kolea, mutta onneksi aurinko sentään paistoi. Laskelmieni mukaan nämä olivat toiseksi viimeiset ulkotreenit. Ihanaa! Lämpäksi leikittiin Banskuhippaa ja tehtiin hieman koordinaatiota ja vartalonhallintaa harjoittavia juttuja :D Ulkona kerettiin tehdä myös avorivistössä jalanheittoja, stretsejä ja vaakoja. Sisälle siirryttyämme jatkoimme avorivistössä vielä kisaohjelman hypyt. Onneksi joku oli jättänyt salista ulos menevän ison oven auki ja saimme kerrankin treenata raikkaassa ilmassa sisällä. Yleensä Kokonhallissa on aika hiostava ilma...ainakin näin kesän aikoihin ja miesten koripallojoukkueen jälkeen. 
 Keskityimme edelleen treeneissä stuntteihin ja ne meni todella upeasti taas kerran. Kuvasin stuntit videollekin, mutta en kyllä julkaise videota täällä. Jääköön yllätykseksi kisoihin. Treenien loppuun akroiltiin taas ja monet olivat kehittyneet akrossa. Inka ja Tilda tekevät varmasti ihan kohta flikkiä ilman apua :)) Treenien jälkeen sai jäädä vielä 15 minuutiksi akroilemaan ja muutama tyttö jäikin. Treenasimme samaan aikaan 6 tytön ryhmällä tulevaa esitystä sunnuntaille. Tapahtuman nimi on muuten Jump In! ja se on ilmainen. Sinne kaikki vaan tsemppaamaan ja viettämään hauskaa liikuntapäivää koko perheen voimin.
 Tänään on taas treenit ja hiomme vielä stuntteja. Olisi myös tarkoitus kerrata kisaohjelmaa ja tehdä akroa. Kisoihin on vielä kivasti aikaa ja etenemme leppoista tahtia. Ja koska kaikki sujuu todella hyvin..voimme ottaa rennosti kisoihin asti :) Tänään muuten jaetaan taas Pikku G. Ensi viikolla siirrymme sitten treenaamaan pyrtsejä. Voi olla, että teen niihin pieniä muutoksia, mutta sen näkee sitten.
TLS Porvoon Päivillä muistaakseni 9.6.2012
 Kiitos kaikille lukijoille, joita onkin tullut 2 lisää :) Voisin tässä joku päivä tehdä pienen esittelyn joukkueesta ja itsestäni. Eli blogiahan kirjoittelee joukkueen valmentaja Marika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti