Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 7. elokuuta 2012

Lisää akroa!!

Kuva tämänpäiväisistä treeneistä :D Siitä onkin aikaa kun näki lunta viimeksi :D
TLS shortsit ja t-paidat 
No päivä ei ollut kovin lämmin, mutta ensimmäiset puoli tuntia oli treenattava ulkona, koska vuoromme Kokonhallilla alkoi vasta seitsemältä. Lämpäksi leikittiin ketjuhippaa ja siirryimme hieman aikaisemmin hallin sisätiloihin odottamaan. Käytävällä kertasimme lämppätanssin liikkeet ja heti saliin päästyämme vedettiin tanssi kerran ja saatiin treenit käyntiin. Kisahuuto alkaa vihdoinkin näyttää siltä miltä pitääkin. Stuntit menee nyt kaikilta ryhmiltä ja liikkeet on tiukat. Lisäksi saimme treenattua kisatanssia pitkästä aikaa. Pienen kertauksen jälkeen sekin näytti todella hyvältä. Pari muutosta oli kuitenkin tehtävä.
 Huomenna päästäänkin sitten siirtymään akrokohtaan ja se muuttuukin radikaalisti. Akroa tehtiin tänäänkin hieman uudella taktiikalla ja Emma oppi arabiflikkiflikkiflikin ja Netta teki arabiflikkiä avustuksella ilman pysähdystä välissä. Uusi patjasijoittelu oli siis onnistunut :D Myös muutama flikkeilijä on edistynyt mukavasti.
 Hain tänään uusimpien tyttöjen joukkue t-paidat painosta ja Tilda saikin omansa jo treeneissä. Paidat ja shortsit näyttää muuten tosi hyviltä kun kaikilla on ne samaa aikaa päällä.




TLS joukkueillassa kesällä
 Onneksi huomennakin on treenit sillä kaksi tuntia ei meinaa riittää meille mitenkään :D Ja huomenna jaetaan taas Pikku G. Lisää Pikku G:stä seuraavan kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti