Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

maanantai 6. elokuuta 2012

Hey Mickey!

Ehdin ottaa kolme kuvaa tanssista ja akku loppui kamerasta. Ehkä onnistunein otos niistä kolmesta :D
Sunnuntain treeneistä jäi mahtava fiilis. Opeteltiin uusi lämppätanssi syyskaudelle ja hauskaa oli. Kappaleena toimi B*Witched - Mickey (Bring It On movie). Ehkä hieman vanha vitsi, mutta tarpeeksi vanha otettavaksi uudestaan käyttöön :D
 Huutoakin tuli vielä hiottua ja sen työstämistä jatketaan vielä huomisissakin treeneissä. Lisäksi teimme taas hieman akrobatiaa treenien loppuun. Olemme yrittäneet panostaa siihen koko kevätkauden ja tulostakin on tullut. Porvoossa on aika kehnot mahdollisuudet akron treenaamiseen, joten on käytettävä mielikuvitusta ja hyödynnettävä jokainen patjan kappale, joka välinevarastosta löytyy. Ilmalla täytettävän patjankin kaivoin esille, mutta sitä ei kuulemma saanut käyttää. Syy = Se on liian iso ja tarkoitettu vain jonkun tietyn ryhmän käyttöön. No jos ei ilmapatja tule meidän luo, me menemme ilmapatjan luo...TLS matkaa lähempänä kisoja Helsinkiin treenaamaan Taitoliikuntakeskukseen. Kävin siellä tänään tutustumassa muutaman tytön kanssa ja vuorokin tuli siinä sitten varattua. Toivottavasti retki on tehokkaampi tällä kertaa. Viime reissu Circus Helsingin tiloihin tuotti pienen pettymyksen, mutta kokemus sekin.
TLS tyttöjä FSC:n SunFun tapahtumassa
 Sunnuntain treeneistä vielä sen verran, että tyttöjen hypyt oli aivan käsittämättömän korkeat ja siistit. TLS asenne täytti Kokonhallin ja tulvi ulos ovista ja ikkunoista! Mahtavaa tytöt!! Loppuun mahtui vielä luottamusharjoituskin ja muutkin kuin nousijat uskaltautuivat heiteltäväksi.
 Huomenna taas treenataan ja täytyy vain toivoa ettei Porvoossa sada, sillä meidän vuoro on ajoitettu välille klo.19-21 ja se on mielestäni tämän ikäisille aivan liian myöhään, joten päätin pitää tiistaisin elokuun ajan puoli tuntia ulkona ja puolitoista sisällä niin pienimmät pääsevät kotiin ennen nukkumaanmenoaikaa. Yritimme myös vaihtaa vuorot Tarmon miesten edustusjoukkueen kanssa, mutta ilmeisesti liian vaikeaa. Itsehän tarkkailen nyt päivittäin sääennusteita ja lopullisen sään näen vasta hetkeä ennen treenien alkua saapuessani Porvooseen. Näin Helsingissä asustavalle valmentajalle tämä tuottaa aika paljon päänvaivaa, mutta kukapa ei pitäisi pienestä lisähaasteesta kun ei niitä ennestäänkään ole tarpeeksi. Ei edes vaikka valmennan yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti