Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 28. maaliskuuta 2013

Hupparit!!

Eilen tarkkailin koko päivän postin sivuilta paketin matkaa ja ja heti sen saavuttua Porvoon postiin pakkasin treenikamppeet ja lähdin liikenteeseen :D Paketissa oli siis meidän joukkueen kauan odotetut hupparit!! Ihanaa!! Huppaarit jaoin kaikille heti treenien alussa. Kolme tytöistä oli jo lomalla, mutta saavat hupparit sitten palattuaan :) Sain myös sähköpostia, että shortsit olisi nyt noudettavissa Sportirosta eli täytyy tänään maksaa lasku pois alta niin haen nekin sitten ensi viikolla. Kuinka kivaa. Kevät on mahtavaa aikaa :)) Jos meidän uuden kisapuvunkin mallikappale valmistuisi vielä kun sen piti jo viime viikolla olla valmis... :/ Puvut ei ehkä ole niin helppo tehdä sitten...ei ainakaan ne "koristeet", joista neuvoteltiinkin pääsemättä mihinkään yhteisymmärykseen :DD Mutta minulla on kyllä suunnitelma B ja koristeet onnistuu kyllä :) Tähän väliin hupparin pesuohjeet!

TLS hupparin pesuohjeet:

Kestää normipesua 40 asteessa nurinpäin käännettynä. Ei kuivausrumpua eikä kuivatusta kuuman patterin päällä. Kuivatkaa narulla tai henkarilla. Kestää normisilitystä nurjalta puolelta.
Minun oma lisäys: EI SAA PESTÄ MINKÄÄN MUUN KUIN VALKOISEN KANSSA! Hupparin on pysyttävä siistinä! Eikä sitä saa hävittää :D


Sitten pieni pätkä treeneistä. Eli jatkettiin nostosarjaa ja päästiin päivän tavoitteeseen suht helposti :)) Jatketaan sarjaa taas ensi tiistaina. Kohta se onkin jo valmis. Huutoa kertailtiin myös ja sekin sujuu todella hienosti kun ottaa huomioon sen haastavuuden. Loppuun kerettiin tehdä akroa ja Netta teki taas yksin arabiflikkiä ja Tilda samaa haamulla :)) Nettekin uskaltautui taas flikin tekoon ja Pinja oppi siltakaadon yksin!!! Upeaa!!! Muukin akro kehittyy valtavasti jatkuvasti!
Raffe meni Netalle palautuneesta taidosta tsempiksi :)) Netta on myös kehittynyt paljon nousijana ja on ihanan ilmeikäs ohjelmaa tehdessä!! Hienoa Netta!

SUNNUNTAINA EI OLE TREENEJÄ!!!! MUISTAKAA :D

Alla hieman itse ja tyttöjen ottamia kuvia :))


Kuvahaaste eiliselle: Liberty



Meillä on nykyään niin iso seura ettei pomit enää riitä :D Täytyy kai tilata lisää..


Viime vuoden TLS pökät..Näitä saattaa olla yhdet ylimääräiset käyttämättömät jos joku haluaa ostaa. Hinta oli kai 25€ ja voi olla, että on vielä toisetkin joissa on painatus väärässä lahkeessa...täytyy tarkistaa, koska en muista enää


Netta ja Raffe

Kiitos Ia ihanasta rusetista ja kortissa oli pääsiäistoivotukset koko jengille :)) Nyt on kyllä yksi kirjain lähtenyt lentoon :D

Kuvahaaste 28.3. Cheer Shoes :DDDD

2 kommenttia:

  1. on kyllä nätit hupparit :)onko noissa takanakin jotain? toivottavasti meiänkin joukkueshortsikamat tulis pian kun ollaan niitä odoteltu pitkään!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Ei ole takana mitään. Aattelin, että on nätimmät ilman ja hinta oli muutenkin jo ihan tarpeeks korkee :D Me tilattiin ne shortsit jo joskus ennen teitä, mut kesti siks kun alusshortseja ei ollut tarpeeks oikeita kokoja :)

    VastaaPoista