Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 21. maaliskuuta 2013

Kisaohjelmaa!!!

Olen niiiiin iloinen, että raahauduin eilen vielä hieman kipeänä Porvooseen vetämään treenit tytöille. Oli todellakin sen arvoista. Tehtiin huutoa paljon ja pitkästä aikaa tuntui siltä, että nyt todella taas treenataan! Huuto saatiin melkein valmiiksi ja vaikka ei ihan tavoitteeseen päästy niin olen silti todella tyytyväinen, koska treenattiin ahkerasti ja huuto näyttää nyt oikealta kisahuudolta. Nostot sujuu joka kierroksella hienosti ja pyrtsi parani vain kerta kerralta, ääntä lähtee hyvin, tytöt tietää mikä on spiritti ja laskut osuu kohdilleen :))) Todella hyvä fiilis!

Sunnuntaina treenataankin poikkeuksellisesti Näsin koululla klo. 12-14 ja silloin tehdään huutoon vielä lopun liikkeet ja sitten se on siinä :D Sen jälkeen alkaakin muiden nostojen treenaus ;)

Tilauksessa olleet hupparit lähetetään ensi viikon alussa ja saadaan ne varmaan siis ensi viikolla jo jaettua :)) Shortsit ollaan myös tilattu, mutta niissä menee kai vielä hetki.

Raffe meni viime treeneissä Janinalle. Janinan toinen nimi on Ilme ja nyt tyttö sai uuden kolmannen nimen Spiritti :D Janina on puhkunut paljon positiivista energiaa, venytellyt jouskarin, siltakaatoon tarvitaan enään oikeastaan henkinen tuki :D ja flikkiäkin on jo treenattu!

Nyt kun alkaa oman joukkueen asiat olla kutakuinkin järjestyksessä, pitää alkaa miettiä muita juttuja....esim. meidän seuratuotteita tulee myyntiin Sportiron sivuille ja ne pitäisi nyt päättää ja suunnitella...täytyy kai kutsua koolle jonkinlainen aivoriihi..

Lämppäleikkinä oli halihippaa :))





Iidan paita oli super hieno!





Janina ja Raffe
Alla kuvahaasteet

20.3. Heel Stretch
21.3. Cheer Practice

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti