Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Nostosarjaa :))

Eli tänään päästiin treenaamaan meidän kisaohjelman tulevaa nostosarjaa...vihdoin :D Sarja sujui tähän asti loistavasti ja jatketaan sitä huomenna. En usko nostosarjan oikeastaan tuottavan pahemmin vaikeuksia tytöille vaikka se vaativa onkin. Pelkät huutomme nostot on jo pohjustanut hyvin tätä varten ja todellinen haaste tulee varmasti olemaan ohjelmamme loppu, mutta sitä ennen treenataan kaikki muu kuntoon niin sekin tuntuu enää lasten leikiltä :D Huutoa kertailtiin myös ja sehän näyttikin jo uskomattoman hyvältä!! Liikkeitä oli selkeästi mietitty kotona :) Laskeskelin, että saataisiin nostosarjakin nyt purkkiin ensi viikon sisällä...tottakai pääsiäinen hieman tulee vaikuttamaan, mutta ei anneta sen häiritä :D Lämpättiin tänään muuten eläinviestillä...se on yks mun omista lemppareista...ei ehkä kaikkien tyttöjen :DD Ja koska tytöt treenasivat ja keskittyivät niin hyvin tänään, saatiin kaikki tavoitteet valmiiksi hyvissä ajoin ennen treenien loppua ja jäi aikaa taas pieneen pelleilyyn...joka yltyi ehkä loppua kohden liian kovaksi :DD Mutta kai se on aina välillä hyvä vähän heittäytyä pelkkään hauskanpitoon...etenkin näin kivan porukan kanssa :)

Ainiin...kunniamaininta kaikille treeneissä olleille...jalanheitot ei ole koskaan menneet yhtä hyvin kuin tänään! Elämän pieniä iloja :D

Lisää elämän pieniä iloja :D Kiitos Janina :))

Noilla käsillä on ihan tärkeä merkityksensä ;D

Tytöt tykkää kuvailla mun kameralla ja nyt oli ilmeisesti aiheena skorpparit




Venyttelyrinki

:DD

:DD
Kuvahaaste 26.3. Performance
Edustusmineinä TLS on päässyt esiintymään paljon erilaisissa tapahtumissa ja tottakai myös seuran omissa tapahtumissa. Alla muutama kuva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti