Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kisajoukkueet ja kuvahaasteita

Eilisissä treeneissä ilmoitin kisajoukkueet. Olen niitä aika lailla pähkäillyt ja nyt vihdoin sain jonkunlaisen järjestyksen päähäni. Haastavinta oli kyllä luoda kaksi toimivaa kokoonpanoa niin että muutamaa paikkaa voi tehdä kaksi eri tyttöä. Varsinaisia takareita meillä on nyt aika vähän, mutta hätätapauksia varten löytyy muutama nostaja, jotka voivat tehdä myös takarin paikkaa.
 Nyt kun meillä on kisajoukkueet tidossa, pystyimme treenaamaan huutoa oikeilla paikoilla ja oikeilla ryhmillä. On muuten todella kivaa treenata kisaohjelmaa ensimmäistä kertaa matolla! Paikat on niiiiin paljon helpompi katsoa maton kaistojen mukaan (aika itsestäänselvyys kyllä :D). Toinen kiva juttu..meillä oli eilen melkein koko jengi treeneissä..kaksi tyttöä taisi puuttua. Nostot meni huutoon todella hyvin....ehkä hieman joudun muuttamaan "laskuja", mutta ei sen niin väliä. Tämä onkin nyt vähän tällaista kokeilua vielä ja edetään pienissä pätkissä ihan rauhassa. Koko tämä viikko keskitytään huutoon ja yritetään saada siitä oikein siisti ja vauhdikas. Huuto on minulle todella tärkeä osa ohjelmaa ja siitä voi saada parhaimmillaan paljon pisteitä.
 Kyllä me vähän akroiltiin ja leikittiinkin lopuksi, mutta aika vähän...huutoon upposi paljon aikaa ja saimme pari mikroakin yleisöksi :)) Me tarvitaan muuten paljon lisää mikroja! Jos joku tietää mikroikäisiä niin sanaa eteenpäin vain!
 Alla vielä kisajoukkueet, niin voi tarkistaa jos jäi vielä epäselvyysiä :)

Syyskilpailujen kisajoukkue:
Pinja, Iisa, Anni, Tiia, Alkku, Mirja, Claudia, Ida, Harri, Janina, Karla, Liina, Nette, Tilda, Amelia, Jasmin, Julia M, Helmi, Inka ja Iida

Super Cheer kilpailujen kisajoukkue:
Pinja, Iisa, Anni, Tiia, Alkku, Ia, Iina, Anna, Harri, Netta, Karla, Liina, Nette, Tilda, Anila, Sonja, Julia M, Helmi, Inka ja Iida

Nyt on kyllä kaksi todella vahvaa joukkuetta kasassa!! Ja kisoista tulee mahtavat!!

Sitten kuvahaasteita, joista toinen oli taas eilisen päivän, mutta en kerennyt illalla enää koneelle :D

Kuvahaaste: 10.3. Uniform (Ollaan kyllä tilattu uudet, mutta ei ole vielä valmiina)

Kuvahaaste: 11.3. Scale
Mennään muuten tänään taas pienellä porukalla Taitoliikuntakeskukseen siinä neljän aikaan, niin mukaan vain koko TLS! Omat kyydit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti