Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 19. maaliskuuta 2013

pe,su + kuvahaasteet

Nyt on jäänyt blogi hieman päivittämättä perjantain ja sunnuntain treenien osalta ja kuvahaasteitakin on kertynyt. olen ollut aika kovassa kuumeessa ja vain maannut sängyn pohjalla paitsi treenit kävin pitämässä lääkkeiden voimalla :D Joukkueilta oli kuitenkin pakko tänään perua, koska en olisi jaksanut ja ajattelin, että parempi yrittää parantua huomiseen mennessä edes vähän, että voi taas touhuta jatkossa täysillä. Pidetään kyllä joukkueilta lähiakoina...täytyy vain varata joku paikka uudestaan.

Mutta perjantaina pidettiin treenit siis poikkeuksellisesti Myllymäen koululla ja koulun sali oli täydellinen lukuunottamatta hieman innokkaita poikia, jotka häiritsivät treenien loppua :D Sali oli todella hyvässä kunnossa ja valoisa ja välineetkin oli aivan uusia. Patjoja oli paljon ja tehtiinkin eräänlainen akro/temppurata treenien päätteeksi. Huudossa ei päästy eteenpäin, koska aika moni oli poissa :/

Mutta sunnuntaina meillä oli melkein koko jengi kasassa ja päästiin huudossa pyrtsiin. Huomenna voidaan siis tehdä huuto luultavasti loppuun asti :))

Meidän uusien pukujen koekappaleet ei sitten valmistuneetkaan vielä viime viikolla, mutta toivottavasti tällä viikolla. Shortsit ja hupparit on olleet tilauksessa jo jonkin aikaa niin varmaan saadaan nekin ihan lähiaikoina :))

Pari kuvaa perjantailta alla
Pinja veti perjantain venyttelyn

Sokkohippaa

Kuvahaasteita alla
15.3. Arabesque

16.3. Cheer Food (joku todella vanha kuva)
17.3. Something Green (löysin meidän talon edestä ja apila on nyt mun treenikansiossa tuomassa onnea)
18.3. Poms
19.3. Cheer Makeup

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti