Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 14. maaliskuuta 2013

Huutoa!

Eilisissä treeneissä keskityttiin huutoon ja sitä jatketaan koko loppu viikko. Koska tiistain treenit  oli peruttu Bogyn ollessa suljettu, pidämme perjantaina korvaavat treenit. Perjantaina olisi tarkoitus päästä huudossa pyrtsiin asti ja mahdollisesti jo sunnuntaina saada koko huuto valmiiksi. Saa nähdä :D Mennään ihan rauhassa kyllä eteenpäin, koska mielummin puhdasta jälkeä kuin hosumista :)
 Tehtiin treenien loppuun ihan vähän akroakin ja leikittiin nenäliinaleikkiä ja sokkohippaa. Sokkohippa oli aika hauskaa joten otetaan se meidän vakioleikkeihin mukaan :D
 Nyt on taas vaikka mitä asioita työn alla, mutta tärkeimpänä ensi viikon joukkueilta ja paikan varmistus. Eli tiistaina kun Bogy on jälleen suljettu pidetään joukkueilta. Olen myös ilmoittautunut SCL:n akrotekniikka koulutukseen ja sinnekin pitäisi lauantaina raahautua :D Myös meidän uusien pukujen sovituskappaleet pitäisi valmistua tällä viikolla. Mahtavaa!!

Raffekin sai taas uuden kodin ja nyt Helmin luota. Helmi oppi kierrevoltin ilmavolttiradalla ja on käynyt aktiivisesti treeneissä ja jaksanut tsempata kaikkia myös hieman kipeänäkin. Helmillä on myös todella korkeat hypyt ja akrobatia on Helmin vahvuus.

Huomenna pidetäänkin treenit Myllymäen koululla poikkeuksellisesti. Saas nähdä millainen sali on vastassa :D

Kuvahaaste 14.3. Cheer Bruise jätetään nyt väliin, koska en ole kuvannut mustelmia ja aika vähän mitään haavereita meille on sattunutkaan :D







Helmi ja Raffe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti