Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 2. lokakuuta 2012

Jippikayjei-hei-hei

Jess! Takana hauskat treenit. Aloitettiin ihan vaan juttelemalla viikonlopun tapahtumista. Tytöt kyselivät vielä paljon, mutta kaikki olivat todella hyvällä tuulella. Treenit oli ehkä hieman levottomat, mutta hauskat :D
 Lämpäksi oltiin Idols hippaa ja koordinaatio- ja vartalonhallintaharjoitteita. Pikavenyttelyn jälkeen siirryttiin tuttuun tapaan avorivistöön ja tehtiin hieman jalanheittoja, vaakoja ja kaikki läpäisivät stretsihaasteen :D Unohdin itseasiassa näyttää itse jouskarit, jotka olivat minulla haasteena tasapuolisuuden vuoksi. Täytyy huomenna varmaan sitten...venynköhän edes :D Minit saavat päättää rangaistukseni jos en veny. Tehtiin avorivistössä myös hurdlereita ja tuplahurdlereita. Hyppyjen jälkeen kertailtiin ohjelmaa ja harjoiteltiin lauantain esitystä varten. Ihan kaikki eivät valitettavasti pääse lauantaina, mutta kisaohjelma ainakin pystytään näyttämään ja kaikille riittää kisapukuja :) Stuntit meni tänään treeneissä ihan kivasti..tyttöjä piti vain ensin muistuttaa keskittymään hieman, koska kaikilla tuntui olevan hieman ylimääräistä energiaa, joka treenatessa muuttui turhaksi hälinäksi. Toisaalta ymmärrän sen kyllä hyvin...nyt on hyvä jos energiaa riittää ja kaikki vastoinkäymiset tuntuvat vain vahvistan joukkuetta. Ei vielä pyrtsiä ehditty tänään kerrata, koska osa tytöistä joutui opettelemaan uusia paikkoja ohjelmassa. Kaikki muu meni kyllä :)
 Ihan treenien loppuun testattiin Linnean ehdotuksesta joukkueen telepatiaa ja kyllä se osittain näytti toimivan..selkeästi petrattiin loppua kohden :D Tämän jälkeen tehtiin meidän oma pikku rituaali ja henget näyttivät taas olevan puolellamme :D Vielä ehdittiin tehdä ryhmähalikin ja osa tytöistä lensi aivan mukkelismakkelis pitkin lattiaa. Kerrassaan hulvattomat treenit. Pikku G päätyi tänään Linnealle, koska ilman Linneaa emme olisi voineet treenata yhtä täysiä kisoihin ja juuri viikkoa ennen kisoja. Meillä oli silloin moni hieman toipilaana ja Linnea tsemppasi todella kovasti tuuratessaan ja saatiin tehtyä koko ohjelmaa. Lisäksi Linnea oli kisamatkalla aivan mahtava. Huonovointisuudestakin huolimatta tyttö jaksoi hymyillä ja vitsailla ja kotimatkallakin tsemppasi muita ja otti rennosti :)) Hienoa!! Spiritstick jaettiin tänään myös ja se meni Janinalle. Janinan ilmeet ja spiritti on aivan omaa luokkaansa. Kisaohjelmassa tyttö oikein säteili energiaa! Uusi tsemppibiisimme on muuten Cheekin Jippikayjei (kirjoitettiinkohan se edes noin:D).

Helmi ja Janina leikkimässä Idols hippaa






Telepatiatesti


Meidän rituaali :D


Linnea ja Pikku G

Sain Janinalta yllärin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti