Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

maanantai 15. lokakuuta 2012

We’re like diamonds in the sky

Sunnuntaina saatiin paljon aikaiseksi. Ensinnäkin treenit aloitettiin leikillä jäätelöannos. Tehtiin taas hieman koordinaatio- ja vartalonhallintaharjoitteita. Pikavenyttelyn jälkeen venyteltiin vielä pareittain kuten tavallisestikin. Tavoitteena on nyt jouskarit kaikille nousijoille ja miksei pohjille myös. Kaikki nousijat kyllä venyvät jo jouskariin avustuksella, mutta ylhäällä se onkin sitten toinen juttu :D Ei silti oteta mitään stressiä asiasta. Uudet stuntit onnistuu jo suurimmaksi osaksi ja niitä treenailtiinkin heti hyppyjen jälkeen. Käytiin myös loppupyrtsin uudistus läpi (siihen ei kauheasti tule muutoksia, mutta eräs pikkujuttu kumminkin). Tuomarit oli arvostelukaavakkeissa toivonut enemmän pyrtsejä ja jää vielä nähtäväksi saammeko lisättyä niitä ohjelmaan. Huomenna on taas treenit ja olisi tarkoitus treenata vielä stuntteja ja pyrtsiä. Tanssiakin varmaan ehditään kertailla. Meillä on nyt aika moni jossakin reissussa tai lähdössä reissuun..hieman jänittää, mutta kisajoukkueen olen nyt saanut sentään päätettyä. Ajatus kulkee taas normaalisti, kun ei tarvitse stressata mitään ylimääräistä. Ainoa kamala asia valmentamisessa on kisajoukkueen päättäminen. Se on itseasiassa pahinta mitä tiedän. On huomioitava ties mitä.. poissaolot, taidot, toimivuus ja minien kohdalla olisi mielestäni kivaa, että kaikki saisivat edes joskus kisata. Olisipa meille edes yhdet kisat enemmän vuodessa :D Jokatapauksessa treenien loppuun tehtiin vielä hieman akrobatiaa ja Jasminin siltakaato vauhdilla on taas tullut takaisin :D Hienoa! Inka pääsi tekemään volttia ja se alkoikin loppua kohden jo sujua. Monet flikitkin meni jo paremmin :))
 Pikku G:n sai eilen Anni. Nyt en huomioinut poissaoloja ollenkaan vaan Pikku G jaettiin ihan yleisestä hyvästä true cheerleader asenteesta. Anni tulee treeneihin aika kaukaa ja on silti onnistunut käymään treeneissä todella aktiivisesti. Anni on lisäksi myös todella kohtelias ja huomioi muut hienosti. Annilla on mm. todella siistit ja korkeat hypyt. 

Anni ja Pikku G

Seuraavat projektit

4 kommenttia:

  1. oijoi, mihin toi pinkki muovi menee? tuleeko pinkit kyltit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän parantelen meidän vanhoja kylttejä.. pari ideaa, mut katotaan saanko tehtyä :)) sit kans junnujen kylttitarvikkeet kävin hakee.

      Poista
  2. Ei voi kuin ihailla tätä blogia kun näin ahkerasti tänne tulee päivityksiä! vau(: Mistä muuten ostatte noi kylttien tarvikkeet?

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja joo mulla ei oo muuta elämää :D no eih..joukkue on vaan tosi tärkeä ja siitä on kiva kirjotella :) Ostan aina kylttitarvikkeet Hobby Pointista, koska siellä on tosi hyvä valikoima kaikkee mahdollista (Fredrikinkatu 61 00100 Helsinki).

    VastaaPoista