Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Whatever you wish it will be done

Eiliset treenit oli vapaaehtoiset, koska osa joukkueesta on vielä syysloman vietossa. Moni oli kyllä palannutkin ja treenattiin ihan tosissaan kisaohjelmaa. Aloitettiin treenit Idols-hipalla. Avorivistössä tehtiin hurdlereita ja toukkareita. Pika- ja parivenyttelyn jälkeen kertailtiin huutoa. Kuten jo aiemmin olen kirjoittanut, on huuto nyt hieman muuttunut. Vaikea siitä tulee, koska koko ajan tapahtuu jotakin. Toivottavasti tytöt pystyvät huutamaan samalla. Tähän asti on ainakin vaikuttanut todella hyvältä. Nyt melkein kaikki osaavat jo uudet kohdat huudossa. Tiistaina päästään varmaan jo treenaamaan kaikilla ryhmillä. Tehtiin myös tanssia eilen, mutta uutta kasia en vielä lisännyt. Pähkäilin  aikaisemmin päivällä kisamusiikin kanssa ja  tein siihen pienen muutoksen. Näillä näkymin muutos jää musiikkiin. Tanssin musiikkia en vielä ole vaihtanut vaikka kyllä tahtoisin, koska Loreenin Euphoria on jo niin käytetty ja tarvitsisimme sen yhden kasin lisää. Tosin kasia ei voi vielä treenata, koska sen lisääminen on kiinni huudon pituudesta. meillä jää huudon jälkeen pieni paussi eli tilaa saattaisi olla, mutta uusilla jutuilla huuto saattaa vähän venähtää, koska se on nyt paljon vaikeampi. Tiistaina varmaan mittailen huutoa ja sen näkee sitten mahtuuko tanssia lisää.
 Harjoiteltiin myös hieman uudistunutta akrokohtaa ja se meni oikein hyvin. Tatami on vaan vähän liian ahdas kuvion treenaamiseen niin että kaikki mahtuisivat tekemään kaiken :/ Akroa tehtiin muutenkin treenien loppuun ja yritin täyttää tarralistaa siinä sivussa. Listaan tuli taas paaaljon tarroja eli akrossa ollaan kehitytty koko joukkueen voimin. Erityisesti käsilläseisonnat menee tosi hyvin.
 Seuraavissa treeneissä eli tiistaina päästään toivottavasti treenaamaan jo uusia stuntteja. Ne on kyllä tavallaan jo opittu, mutta voitaisiin paneutua niihin vähän perusteellisemmin pitkästä aikaa. Toivottavasti nousijat ovat muistaneet venytellä :D
Misu palasi lomalta ihanan ruskettuneena ja mukanaan tuliaisia minulle. Liljoja sukunimeni mukaan ja tytön itse piirtämänä. Harmi, että enkeli hajosi lentokoneessa, mutta korjaan sen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti