Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 23. lokakuuta 2012

Mitkä fiilikset!!

Tänään oli huipputreenit! Aika häslinki taas..pitää varmaan tehdä asialle jotain..sitä kun tuntuu nykyään olevan joka treeneissä :D Ainakin saadaan aikaiseksi asioita..se on kai pääasia.
 Aloitettiin treenit tänään letkahipalla ja hauskaa näytti olevan. Tehtiin myös hieman jalannostoja, mittarimatoja yms. Lotta piti tänään pikavenyttelyn ja venyteltiin myös pareittain. Avorivistössä tehtiin ihan perusjuttuja kuten jalanheitot, vaa'at, stretsit ja kisahypyt.
 Emma palasi vihdoin lomalta ja nyt pitäisi koko joukkueen osata huuto uudessa muodossaan. Melkein koko joukkue olikin tänään paikalla. Meitä on siis 26 ja vain 2 tyttöä puuttui tämän päiväisistä treeneistä. Huuto alkaa jo hahmottua..vielä pari pikkujuttua hiottava..huomasin vasta äsken videolta katsoessani. Onneksi huomennakin on treenit niin saadaan nekin korjattua. Sen verran voin paljastaa, että siltakaadot on nyt viiden huutostuntin edessä eli 4 enemmän kuin viimeksi. Lisäksi huudossa nähdään myös 2 pikku pyrtsiä :))
 Huudon jälkeen kertailtiin tanssia ja hyvältä näyttää! Tanssin jälkeen kerrattiin vielä akron laskut ja paikat. Siltakaatoja ja flikkejä on nyt enemmän. Lopuksi päästiin nykyiseen lemppariini eli uusiin stuntteihin. WAU! Ne on niin upeat! melkein jopa menee jo kaikilla ryhmillä...oikeastaan meneekin..jouskarit on vielä vähän vaiheessa, mutta erittäin lähellä ollaan...kyllä ne kisoissa nähdään. DING DING! Pikkutähdet todella loistaa taas! Huomenna olisi tarkoitus kuvata vielä loppupyrtsi niin saan taas videot sääntövaliokunnan tarkistettavaksi. Kuvaan siis tästä lähtien koko ohjelman pätkissä ja tarkistan ennen kisoja sävalta..vaikka ikäviä yllätyksiä tulisikin niin onpahan ainakin todisteita :D Suosittelen lämpimästi kaikille.
 Treenien loppuun kerettiin myös hieman hassutella :D Emma ja Saara piristivät joukkuetta jakamalla tuliaiskarkkeja ja laulettiin synttärisankari Janinalle. Perjantaina onkin Janinan synttärit ja koko joukkue on kutsuttu...varmasti tulee olemaan hauskaa :D
 Pikku G sai taas uuden kodin tänään, mutta tietenkin unohdin ottaa kuvan Iisasta ja Pikku G:stä. Tyhmä minä. Laitan kuvan sitten myöhemmin. Iisa sai Pikku G:n, koska Iisa käy todella aktiivisesti treeneissä ja treenaa ja venyttelee myös vapaa-ajalla...varmasti valtavasti, koska jos joku asia ei onnistu treeneissä ensimmäisellä kerralla, onnistuu se Iisalta heti seuraavissa treeneissä. Olen myös kuullut Iisan kuluttavan kotona kisa dvd:t puhki :D Tytöllä on mahtava asenne ja halu kehittyä! Akrobatia ja hypyt on Iisan vahvuuksia.
muotinäytös
 Kuulin myös ikävän uutisen tänään. HAC Energy ei kisaa meitä vastaan Super Cheerissä, koska kisailmoittautumisessa oli käynyt jotakin :/ Se on todella ikävää, koska joukkue on todella taitava ja kova vastus. Mutta eiköhän kisoista löydy muutakin vastusta..paljon varmasti joukkueita joita ei Syyskilpailuissa vielä nähty. En kyllä varmuudella tiedä onko tämä huhu totta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti