Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Uudet kujeet

Tiistain treenit aloitettiin aika rennosti temppuradalla, koska olin kerrankin niin ajoissa paikalla, että ehdin sellaisen kasata :D Rataan menikin sitten aika paljon aikaa ja radan jälkeen Janina ja Pinja (muistaaakseni) vetivät lyhyen venyttelyn ja venytettiin vielä pareittain kaikille stretsit, jouskarit, vaa'at, väännöt ja skorpparit (kirjoitan nämä kaikki aina tällä lailla suomalaisittain :D). Venyttelyn jälkeen siirryttiin taas avorivistöön ja tehtiin vähän jalanheittoja ja hyppyjä ja tietenkin stretsit ja vaa'at. Stretseissä meillä on vielä parantamisen varaa, joten niiden aktiivinen harjoittelu jatkuu edelleen.
Kaiken perus alkuhässäkän jälkeen päästiin treenailemaan uusia kisastuntteja ja melkein koko joukkue oli paikalla ja kaikilla ryhmillä onnistui stuntit hienosti. Tytöt oppivat stuntit nopeammin kuin olin ajatellut joten ehditään varmaan kehitellä kisoihin muitakin uudistuksia. Treenattiin myös aveja ja yritettiin saada ne käymään suorilla käsillä ja kyllähän ne lähelle pääsikin. Stunttailun jälkeen tanssittiin meidän uusin lämppätanssi Cheekin Jippikayjei biisiin ja teemanahan siinä oli kuntonyrkkeily :D tanssin jälkeen rentouduttiin vielä Leijonakuningas-laulun tahdissa.
Treenit oli aika levottomat, mutta onneksi saatiin stuntit tehtyä. Seuraavissa treeneissä jaetaan Pikku G ja Spiritstick, koska lauantaina jäi spirittipalkinto jakamatta. Lauantain esityksestä saatiin muuten paljon positiivista palautetta. Kokonhallin vahtimestari oli kehunut esitystämme sennujen valkulle "ei ne turhaan ole treenanneet" ja saimme myös kiitoksia YLE Urheilun toimittajalta Henri Määttältä, joka ei kylläkään nähnyt esitystämme, mutta kertoi useammaltakin taholta kuulleensa esityksen yllättäneen tasokkuudellaan. Myös Porvoon kaupungin liikuntajohtaja on nyt sitä mieltä, että todella tarvitsemme cheermaton. Nyt vain odotellaan lopullista vastausta. Peukut pystyyn! :))



tyyli vapaa :D



Lähellä ollaan :)) Eka kerta kun treenataan jouskareita tosissaan..ihan kivasti meni!

5 kommenttia:

  1. Oisko videota siitä esiintymisestä ?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakaan mulla itsellä ei valitettavasti ole :/ mutta siis kisaohjelma esitettiin ja sen löytää youtubesta ja kuvia esityksestä on edellisessä päivityksessä :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kahen jalan nostot saa käydä suorilla edistyneillä mineillä :)Kai tarkoitetaan avella samaa asiaa :D

      Poista