Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

maanantai 29. lokakuuta 2012

Luvassa cheer-viikko

Sunnuntain treeneissä treenattiin todella ahkerasti. Treenit alkoi letkahipalla, jonka jälkeen Janina piti pikavenyttelyn. Venyteltiin myös pareittain ja meillähän alkaa olemaan jo kokojoukkue jouskarit kohta :D Venyttelyn jälkeen siirryttiin avorivistöön ja tällä kertaa stretsit ja vaa'at oli aivan huippuja. Todella siistin näköistä ilman pahempaa horjumista. Tehtiin avorivistössä myös jalanheittoja ja kisahyppyjä. Treenien tavoitteena oli opetella tanssiin pieni uudistus ja siihen ei pahemmin aikaa mennytkään. Tytöt treenailivat uutta kohtaa pienissä ryhmissä ja jokainen ryhmä esiintyi vielä muille. Myös flikkikuvio koki uudistuksen ja nyt saatiin ohjelmaan myös flikkiflikkejä. Kerrattiin vielä ohjelman muut osa-alueet ja tehtiin ohjelmaa markkeeraten musiikkiin.
 Misun toiveesta laitettiin reidet koville treenien lopussa ja venyteltiin vielä spagaatitkin. Seuraavat treenit pidetään huomenna ja nyt kun kaikki uudistukset on käyty läpi olisi tarkoitus vain treenata täysiä. Huomenna keskitytään varmaan stuntteihin ja hiotaan niistä super siistit! Myös Pikku G vaihtaa huomenna kotia ;)

TLS esiintyy la 3.11 Porvoon Urheilijat ry:n 90-vuotis juhlassa. Juhlassa nähdään myös seuramme sennut ja b-minit. Esitämme juhlassa kilpailuohjelmamme eli nyt on luvassa kovaa treeniä ti ja ke ja toivotaan, että koko ohjelma menisi ilman suuria virheitä. Meillä on oikein cheer-viikko, koska lauantaina on myös treenit ja sunnuntaina joukkueilta :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti