Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Oliks siel karpaloo?!


Iisa ja Pikku G...Iisa sai Pikku G:n jo viime treeneissä ja tässä nyt kuva :)

Tänään oli tosi hauskaa treeneissä. Aloitettiin leikkimällä jäätelöannosta. Tehtiin myös lämpäksi vähän jalannostoja ja kyykkykävelyä yms. Pikavenyttelyn piti tänään Pinja. Avorivitössä tehtiin taas kaikki perusjutut ja hypyt oli tänään oikein mallikkaita. Treenien tarkoituksena oli treenata pyrtsiä ja kuvata se sävaa varten. Onnistuttiin tässä tavoitteessa ja huomenna varmaankin kerkeän lähettää taas s.postia sävalle. Tehtiin taas vähän muutoksia ohjelmaan ja ainakin näillä näkymin kaikki tulee onnistumaan. Ei oikeastaan ehditty muuta tänään treenata, mutta loppuun oltiin Pinjan ehdotuksesta vielä eräs leikki. Jasmin on muuten oppinut siltakaadon pomppuvauhdilla. Kohta se menee jo ihan paikaltaankin :))
 Joukkueilta on nyt päätetty pitää su 4.11 ja ohjelmassa on tanssitunti, herkuttelua, uintia ja saunomista ja kiitokset tästä kuuluu Emman äidille, joka järjesti tilat ja tanssinopettajan. Juhlitaan samalla meidän viimekertaista kisasaavutustamme ja illasta tulee varmasti hauska. Minulla on jo pieni yllätys suunnitteilla tytöille. Perjantaina juhlitaankin sitten Janinan synttäreitä ja asuni tulee olemaan huippu. Joudun kylläkin bussissa jo vetämään halloween kamppeeni päälle, koska menen synttäreille suoraan töistä :D Toivottavasti kaikki muutkin pukeutuvat.
 Super Cheer osallistujat on nyt selvillä. Lista mineistä löytyy alta.. Ollaan jo tokana vuorossa.. en oikein tykkää olla niin ekana, mutta minkäs teet... vedetään täysiä!

Cheer Edistyneet, minit
1. Spirit Shakin’ Whirlwind
2. FunShine Cheerleaders Twinkling Little Stars
3. Seinäjoki Silver Sharks Fancy
4. Golden Spirit Spellbinders
5. Cheer Stars Finland Mini-Sparkles
6. Jyväskylä Jaguars Pluto
7. HPK Cheer Team Spirit Bombs
8. PNV Cheerleaders MiniDragons
9. TCS Smash Dolphins
10. Northern Lights Safiirit
11. Golden Spirit Pixies
12. Funky Team Mini-Monkeys
13. Northern Lights Rubiinit
14. Vihti-Gym Viable
15. Funky Team Mini-Galagos
16. Pyrintö Cheer Team Sparks
17. Jyväskylä Jaguars Merkurius
18. West Coast Vikings Quicksilver   




































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti