Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 4. lokakuuta 2012

Tahdonvoimaa

Eiliset treenit oli jopa tiistain treenejä paremmat. Meillä on nyt aivan uusi asenne ja tahdonvoima näkyy kaikessa mitä teemme.
 Treenit aloitettiin leikkimällä jäätelöannosta. Jäätelöannos on ehkä edelleen yksi tyttöjen suosikki lämppäleikeistä. Avorivistössä tehtiin taas jalanheittoja, stretsejä, vaakoja ja kisahyppyjä. Keskityttiin edelleen lähinnä treenaamaan lauantain esiintymistä varten. Kaikki meni hienosti ja voimme varmoin mielin tehdä ohjelman lauantaina. Tapahtuma on siirretty Keskuskoulun pallokentälle runsaiden sateiden vuoksi. Toivottavasti ei sada aivan liikaa, koska silloin on esiintyminen peruttava. Lajimme halutaan kerrankin tuoda kunnolla esille ja minulta ilmeisesti tullaan kysymään muutama kysymys paikanpäällä. Kuulemma ennen esitystä enkä kai onneksi joudu itse puhumaan yleisön edessä..olen sellaisessa äärrettömän huono :D
 Ehdittiin kyllä treenata myös hieman uusiakin  juttuja. Teemme ohjelmaan hieman parannuksia, mutta huutoa emme ainakaan vielä joudu muuttamaan. Hyvä niin, koska en ole laskenut sellaiselle aikaa ollenkaan. Uudet jutut meni todella hyvin. Stuntteihin, pyrtsiin ja akroon tulee uudistuksia, mutten kerro niistä tässä enempää...akroa saamme jokatapauksessa lisää ;) Treenien loppuun akroiltiinkin jonkin aikaa ja Inka teki myös arabiflikkiflikkiflikkiä ja Tilda edelleen tekee flikkiä yksin, mutta tarvitsee haamun. Kunhan haamusta päästään, aletaan Tildallekin harjoittelemaan arabiflikkiä :) Jaoimme joskus aikanaan venyttely sekä akrotavoitteet ja Seidi on nyt saanut omansa suoritettua. Seidi sai valita mieleisensä värisen rusettipinnin palkinnoksi.
 Ainiin...bussikuskimme kisamatkalta soitti minulle eilen ja kehui porukkaamme ihanaksi ja tarjoutui jatkossakin olemaan kuskinamme. Oli kuulemma ollut hänellekkin kiva reissu. Kuskimme oli aivan mahtava ja kuskasi meitä ympäri Seinäjokea jopa unohdettuani rekvisiittaamme lukiolle :D
 Nyt odotellaan vain innolla lauantaita ja vielä suuremmalla innolla treenejä. Pidän lauantaina vapaaehtoiset treenit esityksen jälkeen, koska vuoromme Tarmolan tatamilla on klo. 16-18 ja minusta on kivaa pitää treenejä. Porvoon kaupungin liikuntajohtaja on muuten kutsuttu myös lauantain tapahtumaan ja katsoo siellä tyttöjen esityksen. Lisäksi hän menee sunnuntaina katsomaan sennujen ja junnujen treenejä. Hän siis arvioi meidän maton tarvettamme :D Toivottavasti saisimme sen!
Jäätelöannos






Hyvä Saara!




Treenailua esitykseen






Tässä treenaillaan jo itseasiassa uusia juttuja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti